| Solliana | Дата: П`ятниця, 27.04.2007, 17:03 | Повідомлення # 1 | Група: Переглядач сайту | не знаю чи сприймете за рекламу. Дуже сподіваюся що ні. Бо вже сам опис форуму інтернет дає право написати. Я дійсно вважаю, що когось може зацікавити інформація про цей сайт. Я сама стикнулася раніше з проблемою пошуку земляків у Швейцарії, а зараз у нас на форумі http://www.ukrainians.ch/ шукають земляків у США. І хоча я бачу, що по подібних до вашого форуму багато наших з-за кордону тусується, а реально на таких сайтах недоречно задавати питання про своє буття і проблеми пов"язані з країною проживання. І є мало інфо про такі сайти. Тому і до своєї реєстрації на таких форумах почала чіпляти наш місцевий форум і на майбутнє залишаю інфо для інших. Якщо зі своєї дзвіниці врахуєте це рекламою і видалите - ну то хай так і буде. Вам, в Україні наших проблем не зрозуміти. як залишите - було б цікаво чи є хтось з Америки і Швейцарії. Привіт землякам і спасибі за сайт - добре що є "СМС українською мовою"!!! | | |
|
| VIPuts | Дата: П`ятниця, 27.04.2007, 22:23 | Повідомлення # 2 | Admin Група: Адміністратор | Довсього ставлюсь з розумінням!!!
Ще так небуло - щоб ніяк небуло! | | |
|
| Ridec7 | Дата: Середа, 23.05.2007, 00:58 | Повідомлення # 3 | Група: Переглядач сайту | І все таки цікава штука інтернет....)) купа знайомих і ні одного друга(чи подруги)!!! хм... песимізм пішов....  Добавлено (23.05.2007, 00:58) --------------------------------------------- Solliana, в самому хорошому понятті цього питання що значить"" Вам, в Україні наших проблем не зрозуміти."" Ну хіба ми не люди??[i]
всім все! | | |
|
| KOTJATKO | Дата: П`ятниця, 07.03.2008, 23:23 | Повідомлення # 4 | | Група: Переглядач сайту | Vsim pryvit!Ja rodom iz Zakarpattja,zaraz zyvu v Prazi.Casto zaxozu na cej sajt,duze dobre,so vin isnuje.Vsix ukrajinskyx zinok vitaju iz svjatom vesny 8 Bereznja!Bazaju sonajbilse radosti v povsjakdennomu zytti,uspixiv i zvycajno Ljubovi!
MARIJA | | |
|
| Ridec7 | Дата: Неділя, 04.05.2008, 19:10 | Повідомлення # 5 | Група: Переглядач сайту | Quote (KOTJATKO) ,zaraz zyvu v Prazi.Casto zaxozu na cej sajt,duze dobre,so vin isnuje. І як нашим землякам у Празі живеться??... будуть ображати звертайся..)))) сайт дійсно класний...до речі тут є така тема на форумі як його зробити кращим якщо виникнуть ідеї ... будь-ласка.. висловіть їх там...ок??
всім все! | | |
|