Create site free
SMS - Українською :: Форум
Середа, 08.02.2012, 06:04
RSS
, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: VIPuts, kellax 
SMS - Українською :: Форум » Всяка всячина - РІЗНЕ » Музика » Поп музика (Плюси та мінуси)
Поп музика
Поп музика
1.За[ 0 ][0.00%]
2.Проти[ 2 ][100.00%]
Усього відповідей: 2
kellaxДата: Субота, 07.04.2007, 12:49 | Повідомлення # 1
Група: Модератор форуму
Статус: Offline
Наприклад в мене майже одні мінуси...Талант виплеканий грошима нічого не вартий...Висловлюйте свою думку...Буде дуже цікаво почитати...
VIPutsДата: Неділя, 08.04.2007, 13:58 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратор
evil Поп це вже діагноз! evil
- але що ми розуміємо під словом ПОП?-хтось розяснить?

Ще так небуло - щоб ніяк небуло!

Пост, що редагується VIPuts - Неділя, 08.04.2007, 13:59
Ridec7Дата: Середа, 23.05.2007, 01:14 | Повідомлення # 3
Група: Переглядач сайту
VIPuts, ПОП - це або вибачте на слові ПОПА, ну або воно пішло від слова ПОПулярний.... що майже те саме.. biggrin
А якщо серйозно, то попса це коли хтось придумає пісеньку, вона сподобається, потім три місяці на радіо і тв, а потім вже ніхто її і не пам’ятає.... це так музика для фону... аби тишини не було, і шось бумцало...)) Логіки там шукати нема де...))
Далеко не треба йти візьмемо Сердючку!!! і Євробачення ось як вони бачать у Європі сучасну музику як на мене це деградація...

всім все!
маРічкаДата: Середа, 30.05.2007, 15:47 | Повідомлення # 4
Ridec7, попит народжує пропозицію!
Якщо б не попит, Данилко був би супер будівником
crazy
scorpionДата: Четвер, 07.06.2007, 13:43 | Повідомлення # 5
До теми: до сих пір не знаю - вважати реп попсою, чи ні? Музики там ще менше, але прихильників - багато...

i'm going mad..
TeRaпевтДата: Вівторок, 16.10.2007, 15:36 | Повідомлення # 6
Ну навіть не знаю.Браття ,реп - це невсихаюче джерело мату і тільки.Особисто я нічого іншого в ньому не знаходжу.А головне - скільки народу на це "підсіло".Якщо рівняти з попсою то вже краще ,коли з динаміків лунає котяче " мой милый пупсик",аніж "моя ти л@рва,моя ти кобіта".Коротше,сенсу не має ні в тому ,ні в іншому.Якщо хтось не згодний - прошу ,заперечуйте.
Ні ,ну бувають винятки - іноді почуєш попсову пісеньку,а там навіть сенс який захований,думка цікава є.Але такого дива можно все життя чекати.
Радує одне - ми далеко не найгірші.Взяти хоча б росіян - і тексти нижче унітазного дна,і виконавці - якщо не гей чи лесбі,то наркоман-недоросток або старикан В української музики ще є надія на майбутнє!!!

Все буде добре
Для кожного з нас .
Все буде добре,
Настане наш час !!!

Пост, що редагується TeRaпевт - Вівторок, 16.10.2007, 15:39
Ridec7Дата: Неділя, 04.05.2008, 19:34 | Повідомлення # 7
давно в цю тему не заглядав..)) ну по-перше
маРічка, згодний на всі 100%
по-друге
реп не завжди матюки.... хоча я теж його не люблю, але інколи там є слова і про наболівше..ну а те що на нього так багато підсіло ну то знову ж таки згодний з маРічка, ..))
по-третє
український шоу-біз, якщо він україномовний то я всіма руками за!! а то не знаю чому але мені було не зовсім приємно чути дует лорак і меладзе.... а от дует кіркоров і могілєвська..))) там де він по нашинські шпарить це кульно!!! )) мені було дуже приємно що він по українськи заспівав..
нажаль в україномовні проекти зараз менше лаве вкладати хочуть...

всім все!
SMS - Українською :: Форум » Всяка всячина - РІЗНЕ » Музика » Поп музика (Плюси та мінуси)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Интернет реклама
Нові рубрики: СМС Привітання та СМС Вітання і вітання до дня вчителя Всі смс по українські тільки на нашому сайті:) - смс українські Різдвяні смс, різдв'яні смс, паска смс, привітання на паску, привітання на паску, коханим, прикольні, студентські, новорічні вітання, СМС вітання з 8 березня, восьме березня, привітання з восьмим березня, привітання з 8 березня.